Genòmica per a la
reproducció assistida


Al nostre laboratori sabem que obtenir resultats segurs és essencial en el camp de la reproducció assistida..

Amb una experiència de més de 15 anys en el sector i sempre pensant en el pacient, som líders en recerca i en aplicar les últimes tecnologies als nostres serveis. Comptem amb un equip molt qualificat i compromès que assessora dia rere dia al personal clínic.

Els Nostres Serveis

Garantim la total fiabilitat dels resultats dels nostres serveis i a més a més facilitem la feina del personal clínic amb un assessorament de qualitat.Si necessita un diagnòstic genètic de total confiança, contacti’ns.

Som pioners i experts en Test Genètic Preimplantacional amb més de 15 anys d’experiència. Posarem a la seva disposició les últimes tecnologies i un equip altament qualificat.

Un equip qualificat i compromès

Els nostres equips tenen en comú una cosa molt important: un total compromís per a resoldre ràpidament qualsevol necessitat. Un dels nostres principals valors és la innovació, per això els nostres equips participen de manera continuada en projectes de recerca que ens permeten estar a l’avantguarda del coneixement de la genòmica aplicada a la reproducció assistida.

Barcelona

Madrid


Un Advisory Board de referencia

Participar en el desarrollo inicial de la genómica aplicada a la reproducción asistida nos ha permitido trabajar con los referentes mundiales de la especialidad. Ahora algunos de ellos colaboran con nosotros, formando parte de nuestro equipo multidisciplinar de Advisor.

Santi Munné,

Santi Munné,

especialista en Genètica i fundador de Reprogenetics
Jacques Cooper,

Jacques Cooper,

especialista en Genètica
Nicole Noise,

Nicole Noise,

especialista en Clínica
Alex Bicignano,

Alex Bicignano,

especialista en Bioinformàtica
Santi Munné,

Santi Munné,

especialista en Genètica i fundador de Reprogenetics
Santi Munné,

Santi Munné,

especialista en Genètica i fundador de Reprogenetics

Compartint coneixement

Compartim els nostres projectes, reflexions i coneixements que parteixen d’una filosofia en la qual el pacient és el més important.

ES POT SABER A TRAVÉS D’UNA ANÀLISI DE SANG MATERNA SI EL NOSTRE NADÓ HA HERETAT NOSTRA MALALTIA GENÈTICA?

Actualment és possible realitzar un Diagnòstic Prenatal No Invasiu (en una mostra de sang de la dona embarassada) per conèixer si el fetus és portador d'una greu malaltia genètica.

LA BIÒPSIA EMBRIONÀRIA EN UN CICLE DE FIV-PGT POT AFECTAR AL DESENVOLUPAMENT DE L’EMBRIÓ?

La biòpsia embrionària en un PGT pot realitzar-se en diferents moments de la vida de l'embrió. És possible que la biòpsia tingui un impacte sobre el desenvolupament embrionari?

“La nostra missió és facilitar qualsevol prova genètica perquè les persones puguin tenir un fill sa. Ho fem des de la responsabilitat i el compromís, perquè sabem la il·lusió que hi ha darrere “.

Carles Giménez Cofundador de Reprogenetics