Av铆s Legal

El lloc www.reprogenetics.es 茅s propietat de l’Empresa Reprogenetics Spain, SA empresa amb domicili al Carrer de Tuset, 23, 6猫1a, 08006-Barcelona amb n煤mero d’identificaci贸 fiscal A63260764 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, 鈥嬧婽om 35875, Foli 47, Full n煤m Barcelona 269.309, Inscripci贸 1陋, d’ara endavant Reprogenetics.
L’acc茅s, navegaci贸 i utilitzaci贸 d’aquest lloc web implica per la seva banda l’acceptaci贸 expressa i sense reserves de tots els termes del present av铆s legal, tenint la mateixa validesa i efic脿cia que qualsevol contracte celebrat per escrit i signat. La seva observan莽a i compliment ser脿 exigible respecte de qualsevol persona que accedeixi, navegui o utilitzi el lloc web. Si no est脿 d’acord amb els termes exposats, no accedeixi, navegui o utilitzi el lloc web.
Els continguts del lloc web de Reprogenetics s贸n propietat de Reprogenetics Spain, SA. Est脿 prohibida la reproducci贸, transfer猫ncia o distribuci贸 de part o tot el contingut, en qualsevol forma, sense el perm铆s escrit previ de Reprogenetics. Els continguts de les p脿gines web de Reprogenetics es faciliten en el seu estat actual, d’acord amb la disponibilitat legal o pr脿ctica d’aquesta informaci贸, no garantint-se que les p脿gines web no tindran interrupcions o estaran lliures d’errors. Reprogenetics Spain, SA es reserva el dret a revisar o modificar les p脿gines o a retirar l’acc茅s a elles en qualsevol moment.
Per facilitar el seu acc茅s, Reprogenetics Spain, SA podria incloure enlla莽os a p脿gines d’internet que s贸n propietat o estan operades per tercers. D’utilitzar aquestes p脿gines, vost猫 haur脿 de revisar i, si escau, acceptar les regles d’utilitzaci贸 de tals p脿gines abans d’accedir als seus continguts. Reprogenetics no t茅 el control sobre el contingut de p脿gines de tercers i no assumeix cap responsabilitat pel seu contingut. A m茅s, un vincle amb una p脿gina que no 茅s propietat de Reprogenetics no implica que Reprogenetics Spain, SA avali la p脿gina o els serveis referenciats en aquesta.

Pol铆tica Privacitat de Dades

Reprogenetics Spain, SA sol路licita la seva autoritzaci贸 per realitzar el tractament de les seves dades conforme al que disposen els seg眉ents par脿grafs. No obstant aix貌, si vost猫 no desitja que aquest tractament es produeixi, pot comunicar-nos-dirigint-se a nosaltres a trav茅s dels mitjans indicats en la secci贸 de contacte d’aquesta web.

Aix铆 mateix, queda informat del tractament automatitzat a qu猫 seran sotmeses les seves dades com a conseq眉猫ncia de la seva navegaci贸 per les p脿gines web titularitat de Reprogenetics, de la consulta, sol路licitud o contractaci贸 de qualsevol servei, o de qualsevol transacci贸 o operaci贸 realitzada, hauran la finalitat de gesti贸 del servei o estudi contractat, i / o el manteniment de les comunicacions contractuals entre l’usuari i Reprogenetics.

Informaci贸 b脿sica sobre protecci贸 de dades.

Responsable del tractament: Les dades de car脿cter personal que es puguin demanar directament de l’interessat seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de Reprogenetics Spain, SA. Contacti amb el Delegat de Protecci贸 de Dades: dpd@reprogenetics.es

Finalitat: La finalitat del tractament de les dades recollides a trav茅s del formulari de contacte, 茅s donar resposta a la informaci贸 sol路licitada i consultes plantejades, en cap cas es faran servir aquestes dades per a l’enviament d’informaci贸 comercial sense el seu consentiment.

Conservaci贸 de dades: Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a m茅s dels per铆odes establerts en la normativa d’arxius i documentaci贸 .

Comunicaci贸 de dades: Amb car脿cter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligaci贸 legal, entre les quals poden estar les comunicacions al Defensor del Poble, Jutges i Tribunals, interessats en els procediments relacionats amb les reclamacions presentades.

Drets dels interessats: Qualsevol persona t茅 dret a obtenir confirmaci贸 sobre els tractaments que de les seves dades es duen a terme per part de Reprogenetics Spain, SA. Pot exercir els seus drets d’acc茅s, rectificaci贸, supressi贸 i portabilitat de les seves dades, de limitaci贸 i oposici贸 al seu tractament, aix铆 com a no ser objecte de decisions basades 煤nicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan siguin procedents, dirigint-se per escrit a direcci贸 Carrer de Tuset, 23, 6猫1a, 08006-Barcelona. Si considera que els seus drets no s’han at猫s degudament, t茅 dret a presentar una reclamaci贸 davant l’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades (www.agpd.es).